Кредит You Tube Facebook
Тест-драйв
Підписка
Підписатись
Взяти участь в акції
Акція:
Прізвище Ім'я По-батькові*:
E-mail*:
Контактний тел.:
Додаткова інформація:
Натискаючи кнопку «відправити», я надаю згоду компанії «Ем Ем Сі Україна» та її авторизованим дилерам на обробку своїх персональних даних, підтверджую, що ознайомлений(-а) з Політикою конфіденційності та приймаю її умови.



Пожалуйста, выберите язык:
UA
RU

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ КЛІЄНТІВ

Шановний наш Клієнте!

ТОВ «ЕМ ЕМ СІ УКРАЇНА», офіційний імпортер автомобілів, запасних частин та аксесуарів бренду Mitsubishi Motors в Україні (надалі – «ММСУ» або «Компанія»), поважає право кожної людини на конфіденційність її персональних даних, на невтручання в її особисте життя у зв’язку з обробкою персональних даних, і відповідально ставиться до обробки та захисту будь-якої персональної інформації, наданої Клієнтом.

Нижче наводимо основні принципи та порядок обробки персональних даних наших Клієнтів (терміни, що вживаються нижче, мають значення, наведені у Законі України «Про захист персональних даних»).

1. Політика обробки персональних даних наших Клієнтів базується на таких основних принципах:

2. База персональних даних Клієнтів включає персональні дані, які були добровільно надані Клієнтом під час придбання товарів Mitsubishi Motors, користування послугами / сервісами Компанії та/або офіційних авторизованих дилерських центрів Mitsubishi Motors, участі у маркетингово - рекламних заходах, участі в опитуваннях від ММСУ, під час відвідування веб-сайту Компанії та /або офіційного Дилера та заповнення відповідних реєстраційних форм.

3. Володільцем бази персональних даних Клієнтів є ТОВ «ЕМ ЕМ СІ УКРАЇНА» (юридична адреса: 08324, Київська обл., Бориспільський р-н, с. Гора, вул. Бориспільська, буд. 22; фактична адреса: 04070, м. Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, причал 4), а також – офіційні авторизовані дилерські центри Mitsubishi Motors (в частині збору та використання персональних даних під час продажу та /або обслуговування товарів Mitsubishi Motors конкретному кінцевому споживачу).

4. Метою обробки персональних даних Клієнтів є здійснення діяльності та виконання зобов’язань Компанією як офіційним дистриб’ютором товарів (автомобілів, запасних частин, аксесуарів бренду Mitsubishi Motors) на території України та відповідним дилером як уповноваженим Дилером у відповідному Регіоні, у тому числі щодо

5. Обробка персональних даних передбачає такі дії або сукупність дій: збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, та здійснюється як із застосуванням автоматизованих засобів, так із застосуванням неавтоматизованих засобів, у документальній (паперовій), електронній формі та/або у формі картотек.

6. Персональні дані обробляються у строк не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки, або до (і) моменту відкликання Клієнтом згоди на обробку своїх персональних даних, чи (іі) до моменту пред’явлення вмотивованої вимоги Клієнта із запереченням проти обробки персональних даних, чи (ііі) до моменту пред’явлення вмотивованої вимоги Клієнта щодо знищення своїх персональних даних.

7. Персональні дані Клієнтів, які обробляються Компанією, складаються з таких даних: прізвище, ім’я, по-батькові фізичної особи, адреса проживання (для листування), контактна інформація (номери телефонів, електронні адреси, поштова адреса), а також – інші персональні дані, що були добровільно надані Клієнтом та які необхідні для реалізації вищезазначеної мети.
Компанія не обробляє персональних даних, які становлять особливий ризик для прав і свобод суб’єктів персональних даних (про расове, етнічне та національне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та/або організаціях, професійних спілках, релігійних організаціях чи в громадських організаціях світоглядної спрямованості, стан здоров’я, статеве життя, біометричні дані, генетичні дані, притягнення до адміністративної чи кримінальної відповідальності).
Компанія не обробляє персональні дані осіб, які знаходяться на території Європейського Союзу.

8. ММСУ є міжнародною компанією, входить до групи компаній Mitsubishi, а тому персональні дані Клієнтів можуть передаватися за межі України – між компаніями Групи Mitsubishi, розміщеними у різних країнах, з метою звітності, а також – для статистичного аналізу інформації. Крім того, персональні дані Клієнтів можуть передаватися компаніям – провайдерам послуг (зокрема, з розсилки рекламно-маркетингових повідомлень, проведення опитувань), за умови дотримання ними умов конфіденційності; при цьому, Компанія при передачі персональних даних вимагає від своїх партнерів забезпечення того самого рівня захисту для персональних даних Клієнтів, як і Компанія.
Крім того, персональні дані можуть бути передані державним органам виключно випадках, на підставі, у порядку та відповідно до чинного законодавства України.

9. Компанія забезпечує належний рівень захисту персональних даних, від випадкових втрати або знищення, від незаконної обробки, у тому числі незаконного знищення чи доступу до персональних даних. Персональні дані залежно від способу їх зберігання (паперові, електронні носії) обробляються у такий спосіб, щоб унеможливити доступ до них сторонніх осіб. Компанія обладнана системними і програмно-технічними засобами та засобами зв'язку, які запобігають втратам, крадіжкам, несанкціонованому доступу, знищенню, викривленню, підробленню, копіюванню інформації, у тому числі, персональних даних, і відповідають вимогам міжнародних та національних стандартів. Компанія забезпечує архівацію даних. Функціонування системних, програмно-технічних засобів та засобів зв'язку забезпечує дублювання роботи всіх систем та елементів для забезпечення збереження інформації, у тому числі персональних даних, та забезпечення неможливості її знищення за будь-яких обставин, крім обставин, які знаходяться поза контролем та впливом Компанії (форс-мажор).

10. Клієнт як суб’єкт персональних даних має такі права:

1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
3) на доступ до своїх персональних даних;
4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
5) пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
Вверх
Розміщена на цьому сайті інформація щодо наявності, характеристик продукції, орієнтовних цін, інших умов щодо її продажу, а також – щодо умов надання будь-яких послуг вказується лише з метою інформування, може відрізнятись від актуальної та не є публічною офертою. Для отримання актуальної інформації звертайтеся до офіційних дилерських центрів Mitsubishi Motors в Україні.
-